Denné menu

  

Jedálny lístok

Fresh & Fried Slovakia, s.r.o.

Thurzova 16, Martin 03601             denné menu+polievka 3,90

email: freshmt@freshmt.sk            pri objednávke deň vopred 3,70

                                                            cena menu na rozvoz 3,90€

t.č. 0907 477157                  obedy sa prihlasujú a odhlasujú do 8.00hod

www.freshmt.sk

______ od 02.03.2020-08.03.2020__________

Polievka: zeleninová s kukuricou a rajbaničkou 1,9

PONDELOK: 1.maďarský guľáš, knedľa 1

                         2.kurací steak višňovej omáčke, ½ ryža, ½ krokety 1

                        3.gazdovské tvarohové halušky (cib.,slan.,klob.,tvaroh, kys.smot.) 1,7

                        4.kuracie rezance na víne so zelerom, ryža 1,9

_____________________________________________

Polievka: fazuľová 1,7

UTOROK:  1.košický bravčový rezeň, zemiaková kaša (cib.,ces.,horč.,keč.,smot.)

                     2.morčací  wok so zeleninou, ryža 1

                     3.rezance s makom a hrozienkami 1,7

                     4.údené mäso s klobásou v kyslej kapuste, varené zemiaky 1

_____________________________________________

Polievka: francúzska s mušličkami

STREDA: 1.hovädzí stroganov, ryža 1,10,7

                  2.kurací plátok na znojemskej omáčke, ½ ryža, ½ americké (cib.,ces.,slan.,šam.,uhor.,kápia,horč.,pret.)

                 3.zapekaná brokolica so syrom, syrová omáčka, varené zemiaky 1,7

                   4.guľky s paradajkovej omáčke, varené zemiaky 1

______________________________________________

Polievka: hubová s rajbaničkou

ŠTVRTOK: 1.mexické bravčové soté, ryža 1

                     2.kurací plátok na cibuľovej omáčke, ½ ryža, ½ hranolky 1

                     3.prívarok z fazuľových strukov, volské oko, varené zemiaky 1,7,3

                     4.jelení guľáš na víne s brusnicami, karlovarská knedľa 1

                                                                                       CENA MENU 5,50€

______________________________________________

Polievka: boršč 1,9

PIATOK:  1.bravčové ragu s bravčovou pečeňou, halušky 1,7

                  2.kurací steak na mladej fazuľké, worchesterová omáčka, ryža

                  3.pečené makové rožky 4ks 1

                  4.rančerský kurací cestovinový šalát (cib.,ces.,fazuľa,kys.uhorky,var.vajce,majon.)

___________________________________________

STÁLA PONUKA JEDÁL 4,00€

1, vyprážaný syr, hranolky, tatárska

2,kuracie prsia na grile, zelenina, hranolky

3,zeleninový šalát s kuracími kúskami

4,zeleninový šalát s tuniakom

5, BURGER MENU

(Syr v žemli alebo kurací hamburger,stredné hranolky 150g, pepsi 0,33)

6,Zeleninový šalát s mozarelou 

7,vyprážaný bravčový rezeň 150g, varené zemiaky tatárska 4,50 €

prílohy: 150g polievka: 0,3l + pečivo /podľa druhu polievky/, mäso: 100g bezmäsitý chod: 300g, ryby: 150g kompót, šalát: 50g, múčnik: 300g

Múčne jedlo objednať deň vopred!!!

ZMENA JEDÁLNEHO LÍSTKA VYHRADENÁ